Despre Noi

PETROLEUM INDUSTRY REVIEW este un proiect media independent, realizat de compania INDUSTRY MEDIA VECTOR. Revista se adreseaza in primul rand celor implicati direct in industria de petrol si gaze, fie ca activeaza in explorare si productie, fie in activitati downstream, de transport sau in servicii adiacente. Se adreseaza factorilor decizionali, inginerilor, consultantilor, expertilor juridici, precum si mediului academic.

PETROLEUM INDUSTRY REVIEW este constienta de faptul ca angajamentul pe termen lung catre clienti reprezinta fundatia oricarui plan profitabil de marketing. In incercarea de a sustine operatorii de pe piata sa se dezvolte si sa se mentina ca elemente de baza in industria de petrol si gaze, PETROLEUM INDUSTRY REVIEW ofera un portofoliu divers de solutii media, venind in intampinarea oricaror obiective integrate de marketing si ofera garantia unei impresii pe termen lung. Va puteti extinde aria de activitate cu sprijinul instrumentelor de marketing strategice si tactice oferite de PETROLEUM INDUSTRY REVIEW, gandite in asa fel incat sa permita atingerea obiectivelor de piata, precum si promovarea propriei marci.

Prin includerea in paginile sale de interviuri, analize, editoriale, stiri, diverse puncte de vedere, prezentarea de solutii tehnice si innovative, ca si articole semnate de profesionisti din domeniul petrolului si gazelor, PETROLEUM INDUSTRY REVIEW reprezinta un important vector de diseminare al industriei de petrol si gaze din regiune si totodata una dintre cele mai respectate platforme ale sectorului de petrol si gaze in Romania si in Europa.

Share this post

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn